Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 35:

Dirk Rietveld en Anna Baas zijn getrouwd op 7 februari 1868 in Breukelen-St. Pieters. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-St. Pieters » Burgerlijke Stand Huwelijken Breukelen-St. Pieters.

Bekijk suggestie

Gerrit Mikmak is geboren op 30 januari 1869 te Nigtevecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Nigtevecht » Burgerlijke Stand Geboorten Nigtevecht.

Bekijk suggestie

Gerrit Mikmak is overleden op 18 maart 1869 te Nigtevecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Nigtevecht » Burgerlijke Stand Overlijden Nigtevecht.

Bekijk suggestie

Arie van Putten is overleden op 13 november 1869 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Aart van Putten is overleden op 20 april 1871 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Evert van Putten en Elizabeth Verweij zijn getrouwd op 23 juni 1875 in De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Huwelijken De Bilt.

Bekijk suggestie

Arend Meindert Albert van Boetzelaer is geboren op 18 november 1885 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Annetje Westering is overleden op 8 november 1889 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Elizabeth Verweij is overleden op 29 december 1895 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Anna Verweij (geb. als van Putten) is geboren op 23 februari 1900 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Geboorten De Bilt.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.