Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 118:

Catharina Helena Egberts is geboren op 6 december 1859 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Daniël de Vlaming is overleden op 31 juli 1861 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Joannes Josephus Gribling is overleden op 13 augustus 1861 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Antonius van der Horst is geboren op 21 juni 1862 te Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannetje Brussee is geboren op 11 augustus 1862 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Dee is overleden op 3 juli 1863 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petrus Wilhelmus Weebers en Johanna Antonia Coebergh zijn getrouwd op 21 augustus 1863 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Mattheus Hoenderop is geboren op 31 maart 1864 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Hoenderop is geboren op 31 maart 1864 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Theodoor Marie Weebers is geboren op 1 mei 1864 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.