Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 868:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Susanna Périé (1800-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Susanna Périé.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Goos(s)ens (1801-1867) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Goos(s)ens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Eva Swagemakers (1801-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Eva Swagemakers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonia Elisabeth Maria Cavadino (1802-1857) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonia Elisabeth Maria Cavadino.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sara Elisabeth Verduijn (1802-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sara Elisabeth Verduijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Jacoba Brouwers (1802-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Jacoba Brouwers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Blomjous (1803-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Blomjous.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Cornelis van Spaendonck (1804-1873) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Cornelis van Spaendonck.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joannes Brouwers (1804-1877) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joannes Brouwers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Norbertus Franken (1804-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Norbertus Franken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.