Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 7.185:

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria (geboren in 1738), een kind van Salomon Dedel en Agneta Maria Boreel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingemannus Lips (geboren in 1739), een kind van Joannis Dingeman Lips en Anna hendricks Boeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Lourens (geboren in 1739), een kind van Pieter Johan Bangeman en Wilhelmina Johanna Josepha Nemegheer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isabella Agneta (geboren in 1741), een kind van Salomon Dedel en Agneta Maria Boreel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andreas Schonck (geboren in 1745), een kind van Adrianus Schonck en Anna Gertrudis Herders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Abram (geboren in 1745), een kind van Salomon Dedel en Agneta Maria Boreel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Schonck (geboren in 1748), een kind van Adrianus Schonck en Anna Gertrudis Herders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Matthijssen (geboren in 1748), een kind van Segerus Petrus Mathijsen en Maria Adrianus Robben Hendrickx, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba van Giersbergen (geboren in 1748), een kind van Waltherus Wilhelmus van Giersbergen en Adriana de Vet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Elisabet (geboren in 1750), een kind van Salomon Dedel en Agneta Maria Boreel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.