Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 83:

Gerhardus Bartholomeus Stok en Ida Theodora Francisca Hubers zijn getrouwd op 1 augustus 1893 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Arnoldus Michaël Helmich en Carolina Christina Gertruida Wilhelmina van Nispen tot Pannerden zijn getrouwd op 3 augustus 1893 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Franciscus Bernardus Deurvorst en Jacqueline Pauline Bernardine Zenobia Maria Vonk de Both zijn getrouwd op 9 april 1894 in Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannes Leonardus Hulshof en Maria Cornelia Wiegerinck zijn getrouwd op 25 augustus 1896 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Jacobus Petrus Joseph de Groen is geboren op 5 maart 1897 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Paulus Marie Blankenheijm (ook: Blankenheym) en Louise Engelbertha Maria Helmich zijn getrouwd op 24 mei 1897 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Cornelis Woudenberg is overleden op 5 juni 1897 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Henricus Hermanus Maria Antonius Hulshof is geboren op 19 juli 1899 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrika Theodora Brink is geboren op 28 maart 1900 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hermanus Johannus Gerhardus Antonius Hulshof is geboren op 30 juni 1900 te Lichtenvoorde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Lichtenvoorde » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.