Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 649:

Hendrikus Kluijtmans en Maria Francisca Joanna van de Ven zijn getrouwd op 3 mei 1817 in Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Franciscus Hubertus Nijssen (ook: Nijsten) is geboren op 1 augustus 1817 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Martha Vlemminx is geboren op 21 augustus 1817 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Antony I Raijmakers is overleden op 8 november 1817 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Antony I Raijmakers is geboren op 8 november 1817 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Raijmakers is overleden op 14 mei 1818 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus Poorters en Johanna van Alphen zijn getrouwd op 11 september 1818 in Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Antony II Raijmakers is geboren op 4 november 1818 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Philip Judocusz van Heugten is overleden op 29 augustus 1819 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernardus Koster en Anna Maria Nijsten zijn getrouwd op 1 oktober 1819 in Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.