Stamboom Eras » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 223:

Antonius Popelier is geboren op 27 september 1835 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Bertrams is geboren op 21 januari 1836 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Kooyman is overleden op 31 januari 1836 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hend(e)rina van Oppenraij is overleden op 4 oktober 1836 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerritje Happel is geboren op 15 november 1836 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Hendrina van Breda is geboren op 15 januari 1837 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina van der Eerden is geboren op 20 februari 1838 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik van Stokkum is geboren op 30 juni 1838 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Baltus Happel is geboren op 9 februari 1839 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Elisabeth Baselaar is geboren op 13 mei 1840 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.