Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 462:

Jan Abramsz SCHUDDEBEURS en Maartje Willems BLEIJENBURG zijn getrouwd op 23 april 1694 in Hekelingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hekelingen » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Claasje Philips VERMAAT is geboren op 27 maart 1695 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Ariens TUYNSAAT is geboren op 30 september 1695 te Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Doopregister.

Bekijk suggestie

Abraham Jansz SCHUDDEBEURS is geboren op 4 november 1696 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Doopregister.

Bekijk suggestie

Meindert Davids TUINDER is geboren op 9 december 1696 te Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Doopregister.

Bekijk suggestie

Joris Jooste GOUDSWAART en Pietertje Jans WESTERLAKEN zijn getrouwd op 16 december 1696 in Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Pieter Cornelisse van DIJK en Neeltie Beyense ROEST zijn getrouwd op 26 mei 1697 in Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Trijntie GOUDSWAART is geboren op 25 december 1697 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Jan Jorisse GOUDSWAART is geboren op 6 november 1698 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Willem Jansz SCHUDDEBEURS is geboren op 18 januari 1699 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Doopregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.