Stamboom Dullemen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 462:

Francijntje Cornelisdr PLOEGER is geboren op 30 juni 1686 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Kornelis Ariens BERKHOUT is geboren op 22 september 1686 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Jannetje TUINDER is geboren op 8 mei 1689 te Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Doopregister.

Bekijk suggestie

Willem Pieters van der SIJDE en Geertruy Ariens HOOGENDIJK zijn getrouwd op 26 juni 1689 in Geervliet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Geervliet » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Claasse PROOIJEN en Geertruij Pieters NERING zijn getrouwd op 6 augustus 1690 in Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Jan Cornelisz VERMAAT is geboren op 20 mei 1691 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Willem Ariens MOL en Ariaantje Claes OPREL zijn getrouwd op 7 oktober 1691 in Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Engel Leenderts BAKKER is geboren op 27 januari 1692 te Hekelingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hekelingen » Doopregister.

Bekijk suggestie

Dirk Izaaksz VERMAET is geboren op 7 mei 1692 te Spijkenisse. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Spijkenisse » Doopregister.

Bekijk suggestie

Arien Hendrixs TUYNSAAT en Tryntge Huige VLIELANDER zijn getrouwd op 30 mei 1693 in Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.