Stamboom van Dolf van der Beek

Foto van F.A. van der Beek
De publicatie Stamboom van Dolf van der Beek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.643 personen. Vanwege privacy zijn 553 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 23 oktober 2020.


voor de stamboom van van der Beek heb ik veel gemak gehad van de stamboom van Gerrit van der Beek en voor de stamboom van Quartel heb ik veel gebruik gemaakt van de Quartel uitgave. de stamboom van de Rooij en Hageman heb ik zelf uitgezocht.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!