Stamboom Diepenbroek

Foto van Gerrit Diepenbroek
De publicatie Stamboom Diepenbroek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.957 personen. Vanwege privacy zijn 27 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 3 november 2023.


Deze stamboom is mede tot stand gekomen dankzij het jarenlange zoekwerk van Herman Diepenbroek uit Silvolde en Harm Diepenbroek uit Emmen. Herman en Harm zijn helaas voor zij hun werk af konden maken overleden. Zij hebben echter veel gegevens achtergelaten, gegevens die via via bij Henk Diepenbroek uit Ruurlo terecht zijn gekomen. Hij heeft ze mij welwillend ter beschikking gesteld. Hiermee kon ik een prachtig raamwerk maken waaraan ik mijn verdere onderzoek kon ophangen. De stamboom kent op het ogenblik als stamvader Jurjen Diepenbroek. Hij is bij zijn eerste huwelijk met Eva Wentink in 1726 afkomstig uit Hummelo of directe omgeving. Verdere sporen van hem ontbreken tot nu toe. Dus ......ziet u ergens een aanknopingspunt, ik houd me warm aanbevolen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Gerrit Diepenbroek
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!