Stamboom Diepenbroek

Foto van Gerrit Diepenbroek

De publicatie Stamboom Diepenbroek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 921 personen. Vanwege privacy zijn 254 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom is mede tot stand gekomen dankzij het jarenlange zoekwerk van Herman Diepenbroek uit Silvolde en Harm Diepenbroek uit Emmen en de welwillende medewerking van Henk Diepenbroek uit Ruurlo. Herman en Harm zijn helaas voor zij hun werk af konden maken overleden. Zij hebben echter zoveel gegevens achtergelaten - gegevens die Henk Diepenbroek mij welwillend ter beschikking stelde - dat ik hiermee een prachtig raamwerk kon maken waaraan ik mijn eigen onderzoek kon ophangen. De stamboom kent op het ogenblik als stamvader Jurjen Diepenbroek. Hij is bij zijn eerste huwelijk met Eva Wentink in 1726 afkomstig uit Hummelo of directe omgeving. Verdere sporen ontbreken tot nu toe. De gegevens van deze stamboom kunt u ook vinden op www.diepenbroek.info.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Gerrit Diepenbroek
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!