Stamboom Diehl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 596:

Cornelis Johannis Nierstrasz en Johanna de Jong zijn getrouwd op 28 mei 1823 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Abraham Ledeboer is geboren op 10 augustus 1823 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Henricus Julius Albarda is overleden op 14 januari 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jane Adams Zelle is geboren op 13 maart 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Harmentje (Harmke) Willems is overleden op 18 april 1824 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Agge Fontein is overleden op 19 juni 1824 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Douwes Vellema is geboren op 24 juli 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Dirks Jappes en Antke Jans Kooy zijn getrouwd op 15 augustus 1824 in Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Louis Gerard Bouricius is geboren op 4 september 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jentje Petrus Gerlsma is overleden op 2 oktober 1824 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.