Stamboom Derriks

Foto van E.L.M. Derriks
De publicatie Stamboom Derriks is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 850 personen. Vanwege privacy zijn 397 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 30 maart 2020.


Ik ben jaren terug begonnen met de stamboom van de familie Derriks, in de hoop wat meer van onze afkomst te weten te komen.
Op dat moment was ik niet verder gekomen dan bij onze voorouder Albertus Dirrickx (Derriks).

Voor verdere gegevens ben ik toen vorig jaar naar de Gemeente Gennep te Limburg geweest.

In het archief van Gennep ben ik zeer goed geholpen door de heer Henk Jaspers.
Mijn dank aan hem is groot.

Hij had al een een stamboom aangelegd van de familie Derriks/Derks uit Milsbeek/Ottersum.
Maar onze tak stond er (nog) niet in vermeld.
Omdat mijn voorvader Gradus Derriks (geb 13-01-1825) tijdelijk niet thuis had gewoond was hij niet opgemerkt door de heer Jaspers.
Gelukkig heb ik hem toen ook kunnen helpen en mijn gegevens toegevoegd.
En na samen in het archief te zijn gedoken kwamen wij erachter waar de link tussen onze familie lag.

En misschien heeft u ook nog wat gegevens, foto's of archief materiaal, dan hoor ik dat graag van U. Natuurlijk mag het ook een kopie zijn van het exemplaar die U heeft, maar met het origineel zou ik nog blijer zijn. We kunnen hier dan een mooi boekwerk van maken, wat zeer interessant is voor het nageslacht.

Met vriendelijke groet
Emerentiana Derriks

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!