Stamboom Den Hollander en Van Dueren den Hollander

Foto van Kees den Hollander
De publicatie Stamboom Den Hollander en Van Dueren den Hollander is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 8.181 personen. Vanwege privacy zijn 1 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 4 maart 2021.


De afgelopen jaren ben ik geinteresseerd geraakt in stamboomonderzoek. De vele (digitale) mogelijkheden geven steeds meer inzicht. Mijn voorouders komen beide uit de Westhoek van Brabant, met name uit Klundert, Fijnaart en Willemstad. De samengestelde familienaam Van Dueren den Hollander stamt af van die van Den Hollander toen in 1788 de naam Van Dueren aan die van Den Hollander werd toegevoegd. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!