Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 113:

Johannes Ulrich is overleden op 31 januari 1851 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Marcusz. Cooijman en Hendriena Petersdr van Geenen zijn getrouwd op 27 mei 1857 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Mattheus Ottosz. Plugers en Hendriena Andriesdr Hoeflaken zijn getrouwd op 2 juli 1857 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Metje Leendertsdr Schreuders is geboren op 13 juni 1858 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Deventer is overleden op 2 september 1859 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeta Aaldertsdr Willems is geboren op 14 april 1860 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Elfferich en Johanna Catharina Heijster zijn getrouwd op 25 mei 1860 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jenneke Hermanusdr van Someren is geboren op 22 december 1860 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacobus Lambertus Philipse is geboren op 2 januari 1861 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes Conrad Schoteldraaijer is overleden op 27 mei 1864 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.