Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 113:

Jacoba Wilhelmina van Vleuten is geboren op 30 augustus 1807 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Agatha Johannesdr van Hemert is overleden op 26 april 1808 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Bastiaansz. Koers is geboren op 2 oktober 1808 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Isaak Velders is geboren op 5 juni 1812 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter Johannes Johannesz. van Krieken is geboren op 27 april 1817 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Steven Hendrikus de Jongh is geboren op 5 juli 1818 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerritje Pietersdr Slothouwer is geboren op 12 oktober 1819 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Jacobsdr. Valk is geboren op 3 december 1819 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bastiaan Koers is overleden op 6 januari 1821 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Huibertsz. Bosch en Johanna Ariensdr van der Steeg zijn getrouwd op 16 april 1821 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.