Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 125:

Frederik Wilhelmus Antoon Kuilman is geboren op 14 januari 1866 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Vegter is geboren op 16 februari 1868 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Alida Mik is geboren op 15 juli 1868 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tiemen Heerkesz. de Boer is geboren op 30 oktober 1868 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bertha Scheer is geboren op ??-????-1869 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heerke Jakobsz. de Boer is overleden op 16 november 1870 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelfke Allesdr Ausma is geboren op 6 maart 1872 te Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Fokko Klaassens Kolman is overleden op 18 juli 1872 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Harmsz. Jager is overleden op 2 september 1872 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geert Hendriksz. Munneke en Elizabeth Douwesdr Steenhuis zijn getrouwd op 26 september 1872 in Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.