Stamboom Den Hengst / Elfferich » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 125:

Willem Harmsz. Jager en Wobbechien Jakobsdr Fluks zijn getrouwd op 28 mei 1859 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Werkema is geboren op 8 januari 1860 te Ezinge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ezinge » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Derk Heerkesz. de Boer is geboren op 21 januari 1860 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elisa Elemans en Trientje Alberdina Meijer zijn getrouwd op 30 mei 1860 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Roelf Jansz. Rozeboom is overleden op 15 februari 1863 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jakob Heerkesz. de Boer is geboren op 13 april 1863 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Coenraad van de Tuuk en Mientje Blaauw zijn getrouwd op 4 mei 1863 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Heerkesz. de Boer is geboren op 16 april 1864 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Tonnis Andriesz. Lesterhuis is geboren op 12 mei 1864 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Scheer en Sjouke Stholdraijer zijn getrouwd op 18 mei 1864 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.