Stamboom De Ridder / Wolterbeek en aanverwante geslachten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 388:

Henrietta Cornelia Philippina Arends is geboren op 1 april 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Francina Trip is geboren op 4 mei 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Fennigje Jacobs Hesselink is overleden op 4 mei 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Siccama is overleden op 11 mei 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Rein Takes Mesdag is overleden op 9 juli 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Freerks Wiersema is geboren op 17 september 1814 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Wiebes de Vries en Hilje Hendriks Dubbelboer zijn getrouwd op 6 mei 1815 in Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Anthonia Wilhelmina Van Basel is geboren op 26 juli 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Rudolph Wichers is geboren op 15 augustus 1815 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Margaretha Elisabeth Cartharina Koning is geboren op 16 augustus 1815 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.