Stamboom Wim en Annelies de Leede » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 721 - 730 van 736:

Naatje Hunnersen is overleden op 10 april 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Lubbers is overleden op 7 juni 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Koning is overleden op 5 november 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Heiko Amerika is overleden op 27 februari 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriaan Johan Raucamp is overleden op 23 september 1951 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Boelens is overleden op 23 maart 1952 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hermina Johanna Kappelhof is overleden op 31 maart 1952 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geert Amerika is overleden op 24 oktober 1952 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jenneke Alida Erkelens is overleden op 2 november 1955 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacoba Loot is overleden op 25 oktober 1960 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.