Stamboom Wim en Annelies de Leede » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 701 - 710 van 736:

Wilhelmina Beliana Maria Pigeaud is overleden op 29 januari 1942 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elizabeth Marina Luijten is overleden op 4 december 1943 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Herman Egbertus Grol is overleden op 7 januari 1944 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Janna Maria (Truusje) de Jonge is overleden op 26 maart 1944 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Huiberdina van der Most is overleden op 17 augustus 1944 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Jacobus Swinkels is overleden op 7 oktober 1944 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Helena Amalia Breuer is overleden op 9 oktober 1944 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertruida Richters is overleden op 21 februari 1945 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wessel Bieze is overleden op 21 april 1945 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petrus Richters is overleden op 29 oktober 1945 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.