Stamboom De Kruis & Reijnders

Foto van Peter de Kruis
De publicatie Stamboom De Kruis & Reijnders is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.291 personen. Vanwege privacy zijn 32 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 25 april 2024.


Aan deze stamboom worden nog steeds met enige regelmaat personen, details, data etc. toegevoegd. Tevens worden genoemde data geverifieerd a.d.h.v. geboorte-/huwelijks- en overlijdensakten. Tot op heden zijn de eerste 7 genoemde generaties allen gekontroleerd aan genoemde akten, waarvan kopieen door mij in een persoonlijk bestand zijn opgeslagen. Indien aktes ontbreken is dit vermeld of is er geen datum genoemd. Aanvullende info is derhalve van harte welkom!.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!