Stamboom De Kok-van de Wetering » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 81:

Dingeman van Nispen is overleden op 5 februari 1818 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Pieter (Petrus) Deijkers is overleden op 18 september 1819 te Standdaarbuiten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Standdaarbuiten » Burgerlijke stand van Standdaarbuiten.

Bekijk suggestie

Cornelis Bogers is geboren op 13 november 1819 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Adriaan Maas is geboren op 9 december 1819 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joannes Deijkers is overleden op 9 januari 1821 te Standdaarbuiten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Standdaarbuiten » Burgerlijke stand van Standdaarbuiten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Bogers is geboren op 11 november 1821 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Franciscus Bogers is geboren op 13 oktober 1824 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Marijn Clarijs is overleden op 26 december 1826 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1825-1828.

Bekijk suggestie

Johanna Rommens is geboren op 14 maart 1829 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Marinus Rommens is geboren op 6 augustus 1830 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.