Stamboom De Kok-van de Wetering » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 81:

Johanna van Oevelen is geboren op 15 januari 1788 te Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jacoba van Ginneken is geboren op 9 augustus 1789 te Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Laurentius Deijkers is geboren op 2 maart 1799 te Standdaarbuiten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Standdaarbuiten » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Standdaarbuiten.

Bekijk suggestie

Hendrik Rommens is geboren op 21 maart 1800 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joanna Clarijs is geboren op 14 augustus 1803 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Petronella Kriesels is geboren op 4 april 1804 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Marinus (Marijnus) Rommens is overleden op 13 februari 1808 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Clarijs is geboren op 15 augustus 1808 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Elisabeth Maas is geboren op 23 mei 1817 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Theodorus Deijkers is overleden op 19 augustus 1817 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.