Stamboom De Knijff

Foto van Anneke de Knijff
De publicatie Stamboom De Knijff is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.363 personen. Vanwege privacy zijn 89 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 2 maart 2014.


In deze stamboom staan tot nu toe alleen gegevens die niet voorkomen in de stamboom, "Genealogie Van der Mersch-De Knijff", van W.A. van der Mersch.
Ik ben op zoek naar een verbinding met deze stamboom.
Vandaag heb ik de tak "Pieter Ariese Knijf - Jannigje Gijsbertse Plomp" kunnen verwijderen omdat zij aansluiten op de stamboom Genealogie Van der Mersch-De Knijff.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!