Stamboom De Joode - Van Wijk, Mulder - Veldkamp

Foto van Eli de Joode
De publicatie Stamboom De Joode - Van Wijk, Mulder - Veldkamp is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.001 personen. Vanwege privacy zijn 829 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 21 april 2021.


Deze stambomen zijn samengesteld met voornamelijk internetbronnen, ik heb niet alle gegevens geverifieerd in het archief en sta dus niet in voor de volledigheid en juistheid van deze gegevens. Aanvullingen en verbeteringen zijn van harte welkom.vriendelijke groet, Elsbeth de Joode

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!