genealogieonline

Stamboom De Hooge-Piso-Snikkers en Muller

Foto van A.H.Verhagen-de Hooge

De publicatie Stamboom De Hooge-Piso-Snikkers en Muller is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.101 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 124 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik wil Niek van Bezooijen hartelijk bedanken voor alle documenten, foto's en informatie over de fam. Spreksel.

Mijn stamboom ben ik begonnen met de namen van mijn grootouders t.w.

de ouders van mijn vader
Jan de Hooge en Jantina Piso

de ouders van mijn moeder
Hendrik Snikkers en Johanna Muller

Omdat ik niet kon voorzien dat ik zoveel informatie zou achterhalen,zijn 4 deze families niet appart, maar alle 4 in deze publicatie vermeld.

Iedereen die informatie voor mij heeft of informatie zoekt kan altijd kontakt opnemen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!