Stamboom de Bruijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 543:

Johannes van de Wiel is geboren op 30 oktober 1797 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Theodorus van Osch is geboren op 13 januari 1798 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Christiaan Hendrik de Gier is geboren op 14 maart 1798 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Henrica Lotens is geboren op 26 januari 1799 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Humble is geboren op 21 februari 1799 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Andreas van de Wiel is geboren op 15 maart 1799 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maaike Geredina de Graaff is geboren op 22 februari 1800 te Loevestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Loevestein » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Bartholomeus Vens is geboren op 22 mei 1800 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit van Zijderveld en Johanna de Vries zijn getrouwd op 30 oktober 1800 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Scheenen de Man is geboren op 16 juni 1801 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.