Stamboom de Bruijn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 543:

Steven van Dodewaard is geboren op 25 juni 1768 te Wadenoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wadenoijen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Huibert van Dooijeweert is geboren op 9 december 1770 te Wadenoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wadenoijen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes van Dooijeweert en Elisabeth van Kesteren zijn getrouwd op 29 augustus 1779 in Wadenoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wadenoijen » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria van den Bergh is overleden op 8 september 1779 te Heerewaarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerewaarden » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Valkenburg is geboren op 3 december 1786 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Franciscus van de Braek is geboren op 4 juni 1787 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arie Kooijman is geboren op 17 juni 1789 te Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johannes Menting is geboren op 27 april 1790 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Francis van Haren is geboren op 18 juni 1790 te Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Christina de Groot is geboren op 19 december 1791 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.