Boorsem en omringende dorpen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 513:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marie Helene Notten (geboren in 1814), een kind van Francois NOTTEN en Marie Helene STELTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Cleuskens (overleden in 1814), een kind van Leonard CLEUSKENS en Elisabeth VAN MULKEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Timmermans (geboren in 1815), een kind van Hendrik TIMMERMANS en Maria Helena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Timmermans (overleden in 1815), een kind van Hendrik TIMMERMANS en Maria Helena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Timmermans (overleden in 1815), een kind van Hendrik TIMMERMANS en Maria Helena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anne Elisabeth Thevissen (overleden in 1815), een kind van Thomas THEVISSEN en Elisabeth BRABANDS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Timmermans (geboren in 1816), een kind van Hendrik TIMMERMANS en Maria Helena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Joanna Timmermans (geboren in 1817), een kind van Hendrik TIMMERMANS en Maria Helena, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus de Wit (geboren in 1818), een kind van Johannes DE WIT en Agatha CRUL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus de Wit (geboren in 1818), een kind van Johannes DE WIT en Agatha CRUL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.