Boorsem en omringende dorpen

Foto van Rony Dassen
De publicatie Boorsem en omringende dorpen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.429 personen. Vanwege privacy zijn 2.814 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 15 maart 2020.


Welkom.

In mijn publicatie treft u een groot aantal gegevens aan over mijn voorouders, voornamelijk uit Belgisch en Nederlands Limburg. Verder zult u ook veel gegevens aantreffen die verband houden met mijn geboortedorp Boorsem en de omliggende gemeenten (Rekem en Uikhoven) welke niet alleen mijn "eigen" voorvaderlijke of voormoederlijke stammen betreffen.

Niet alle opgenomen gegevens zijn gecontroleerd aan de hand van de originele akten: in een aantal gevallen zijn gegevens ook overgenomen uit andere publicaties, waarbij ik steeds geprobeerd heb meerdere bronnen te raadplegen om vergissingen of fouten uit te sluiten. 

Heeft u zelf aanvullingen of correcties op mijn gegevens, dan mag u mij deze uiteraard steeds mailen. 

Ik streef er naar om e-mails steeds te beantwoorden. Door omstandigheden kan het echter soms langer duren voor u antwoord van mij ontvangt. Ik hoop op begrip hiervoor. 

Met vriendelijke groeten,

Rony Dassen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!