genealogieonline

Stamboom Dassen - Wiilems

Foto van Rony Dassen

De publicatie Stamboom Dassen - Wiilems is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.783 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.177 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom.

In mijn publicatie treft u een groot aantal gegevens aan over mijn voorouders, voornamelijk uit Belgisch en Nederlands Limburg. Verder zult u ook veel gegevens aantreffen die verband houden met mijn geboortedorp Boorsem en de omliggende gemeenten en welke niet alleen mijn "eigen" voorvaderlijke of voormoederlijke stammen betreffen.

Niet alle opgenomen gegevens zijn gecontroleerd aan de hand van de originele akten: in een aantal gevallen zijn gegevens ook overgenomen uit andere publicaties, waarbij ik steeds geprobeerd heb meerdere bronnen te raadplegen om vergissingen of fouten uit te sluiten. 

Heeft u zelf aanvullingen of correcties op mijn gegevens, dan mag u mij deze uiteraard steeds mailen. 

Ik streef er naar om e-mails steeds te beantwoorden. Door omstandigheden kan het echter soms langer duren voor u antwoord van mij ontvangt. Ik hoop op begrip hiervoor. 

Met vriendelijke groeten,

Rony Dassen


Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Terug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!