Stamboom Corbey » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 671:

Jan Smit is geboren op 31 augustus 1819 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Bus is geboren op 14 september 1819 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trientje Klein is geboren op 4 februari 1820 te Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Berend Pouwels is geboren op 29 april 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Drost is overleden op 7 mei 1820 te Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Prijt en Elsien Franssen zijn getrouwd op 21 mei 1820 in Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gezina Lammerts is geboren op 30 mei 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Agien Schaapschoe is geboren op 3 juli 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Menne Hagenouw is overleden op 6 augustus 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geesien Lammerts is overleden op 3 september 1820 te Hoogkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogkerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.