Stamboom Corbey » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 671:

Siwert Lammerts is geboren op 3 januari 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Bus is geboren op 6 januari 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harmannus Geling is overleden op 20 februari 1817 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Koens is geboren op 31 maart 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leendert Abee is overleden op 3 april 1817 te Meeden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Meeden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Tammenga is overleden op 4 augustus 1817 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Gerardus Wieringa is overleden op 11 december 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anje Udes de Wal is geboren op 22 juni 1818 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Christiaans Drenth is geboren op 5 september 1818 te Westerlee. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Westerlee » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jannes Fokkes Kalk en Aukje Panneman zijn getrouwd op 26 december 1818 in Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.