Stamboom Corbey » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 607:

Bokke is overleden op 5 juli 1813 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Geert Laagland en Janke Kroontje zijn getrouwd op 12 november 1813 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Joahannes de Hoog is overleden op 17 december 1813 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Antje Bootsma is overleden op 24 januari 1814 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Rinse Veldman is geboren op 30 juli 1814 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Stuivenga is geboren op 7 augustus 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Reintje Romkes is geboren op 22 augustus 1814 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Lolkje Talsma is geboren op 23 januari 1815 te Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wytske is overleden op 25 januari 1815 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pieter Kerkhoven is geboren op 22 mei 1815 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.