Stamboom Ceulemans

Foto van Micheline Ceulemans
De publicatie Stamboom Ceulemans is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.353 personen. Vanwege privacy zijn 21 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 28 mei 2023.


Hallo genealogen,mijn voorouders woonden in België: Antwerpen (familienamen Ceulemans, Dyck, Arein, Sanders, WillemÃ?©, Floers, Vanhoebergen, ...), Brussels Hoofdstedelijk Gewest (familienamen Brass, Grieten, ...), Vlaams-Brabant (familienamen Grieten, Hanssen, ...) en in Nederland, Noord-Brabant (familienamen Luysterburg, Suykerbuyk, Hoendervangers, ...).Mijn bronnen: Felixarchief Antwerpen, Familiekunde Vlaanderen en het internet.Verbeteringen, aanvullingen en contacten zijn meer dan welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!