Genealogie families Centen en De Veth

Foto van Jan Bekx
De publicatie Genealogie families Centen en De Veth is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.676 personen. Vanwege privacy zijn 110 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 4 april 2023.


Deze genealogie heeft betrekking op de families Centen(Land van Cuijk, maar verder terug in de tijd afkomstig uit Gelderland) en De Veth(Oost-Brabant/Midden-Limburg, alsmede een tak in Overijssel).

De achternaam Centen is een zogenaamd patroniem, afgeleid van de voornaam Vincent.  Nagenoeg alle dragers van de naam Centen in het Land van Cuijk zijn bloedverwanten van elkaar.

De gegevens zijn hoofdzakelijk afkomstig van online beschikbare bronnen, met name de websites: Alle Limburgers, Brabants Historisch Informatiecentrum en Regionaal Historisch Centrum Eindhoven e.o.
Zoals met elke genealogie is ook deze nooit "af". De gegevens zullen dan ook op gezette tijden aangevuld worden. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan Bekx
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!