Stamboom Hans Castel en Margaret Holmes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 59:

Klaas Blok is overleden op 16 december 1850 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Catharina Magdalena van der Wielen is geboren op 8 februari 1862 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacobus van der Kooi is geboren op 30 oktober 1862 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Rinze Tolsma is geboren op 22 december 1862 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Catharina Johanna Harthoorn is geboren op 22 september 1864 te Barradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Barradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johannes van der Wielen is geboren op 3 juni 1865 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Hendrik Tonnema is geboren op 21 maart 1868 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje van den Nieuwenamstel is geboren op 11 december 1872 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Minke (Sjoukes) Proscé (Prosee) is geboren op 6 mei 1875 te Het Bildt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Het Bildt » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adriaan Cornelis (Andrew Adrian) van Kooten is geboren op 29 juni 1879 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.