Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 233:

Izaak Adriaans Quist is geboren op 12 februari 1747 te Nieuw Vossemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Nieuw Vossemeer » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Neeltje de Leeuw is geboren op 17 december 1747 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Joannes Cornelissen Suyckerbuyk is geboren op 24 juni 1750 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Jacoba Stevens is geboren op 17 maart 1751 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Michiel Hendriksz Nelemans is geboren op 9 mei 1751 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Petrus Ambachts en Maria van Oers zijn getrouwd op 17 november 1754 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Johannes Fransiscus Tielen en Antonia Stoop zijn getrouwd op 9 februari 1757 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Cornelia Joannis van Struijk is geboren op 12 mei 1759 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.

Bekijk suggestie

Hendrik Janszn Nelemans is overleden op 26 september 1759 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Jacobus Pieterse Ambagts is geboren op 1 december 1759 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.