Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 233:

Huibertje Nelemans is geboren op 2 december 1708 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Joannes Cornelissen Suyckerbuyk en Maria Cornelissen Rampaert zijn getrouwd op 6 mei 1714 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelius Janssen Suyckerbuyk is geboren op 17 juni 1715 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Johannes Fransiscus Tielen is geboren op 6 september 1720 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maria van Oers is geboren op 1 augustus 1727 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Johanna Michielsdr de Leeuw is geboren op 10 april 1729 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Antonia Stoop is geboren op 11 november 1729 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Petronella van Braam is geboren op 4 juni 1730 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelia van den Bergh is geboren op 6 juni 1735 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelius Janssen Suyckerbuyk en Petronella Gerardussen Drijvers zijn getrouwd op 6 november 1740 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.