Stamboom Kap - Bouweriks (Bourik) - Neervoort - Frenk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.791 - 2.797 van 2.797:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Michelina Jacoba van Luijk (overleden in 1964), een kind van Joannes Felix van Luijk en Jacoba Antonia Wilhelmina Peskens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert de Goeij (overleden in 1965), een kind van Huibert de Goeij en Jacoba Helena Tips, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Karel Termeer (overleden in 1966), een kind van Petrus Hermanus Termeer en Theresia Henrica Geertruida Geenen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Simon Hogervorst (overleden in 1966), een kind van Simon Hogervorst en Geertruida Kleingeld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Jacoba van der Linden (overleden in 1967), een kind van Jacobus van der Linden en Catharina Gorree, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm de Lange (overleden in 1968), een kind van Hendrik de Lange en Geessien Kappe, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Boon (overleden in 1968), een kind van Cornelis Gerritsz Boon en Hendrika Hermina Jacoba van der Kaaij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.