Stamboom Kap - Bouweriks (Bourik) - Neervoort - Frenk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.771 - 2.780 van 2.797:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Schaap (overleden in 1961), een kind van Nicolaas Schaap en Dina van Dam, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antje Schaap

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johann Heinrich Christiaan Lobrecht Lubking (overleden in 1961), een kind van Louis Lubking en Gesina Johanna Kraaijkamp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hartog van der Sluis (overleden in 1961), een kind van Isaac Moses van der Sluis en Jetje Andriesse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus van Os (overleden in 1962), een kind van Simon van Os en Sara Zwang, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hermanus van Os

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Helena Cornelia van Iterson (overleden in 1962), een kind van Mattheus van Iterson en Jannigje van Leer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Neervoort (overleden in 1962), een kind van Bart Theodorus Neervoort en Johanna Maria Lucas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berta Braaf (overleden in 1962), een kind van Ruben Braaf en Schoontje Hartog, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hartog Braaf

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Andries Isaac Boon (overleden in 1962), een kind van Cornelis Gerritsz Boon en Hendrika Hermina Jacoba van der Kaaij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Adrianus Lindeman (overleden in 1962), een kind van Petrus Andreas Lindeman en Maria Cornelia Schravemade, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Leenderd Neervoort (overleden in 1963), een kind van Bart Theodorus Neervoort en Johanna Maria Lucas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.