Stamboom Bosman - Van Laarhoven

Foto van Arnold Bosman
De publicatie Stamboom Bosman - Van Laarhoven is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.920 personen. Vanwege privacy zijn 1.216 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 28 augustus 2022.


Met dank aan mijn vader Bastiaan DJzn Bosman, omdat hij mij enthousiast maakte voor het stamboomonderzoek en mij zijn werk heeft overgedragen. Ook veel dank aan Ad van Laarhoven, de achteroom van mijn vrouw, die 40 jaar lang de stamboom van de familie Van Laarhoven heeft uitgeplozen. Daarnaast dank aan Jan Koning voor het delen van de stamboom Van der Most. Zonder deze grote inspanningen had ik nooit dit gehaal samen tot een samenhangende database kunnen maken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!