Stamboom Bert Truijens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 83:

Rinze Pieters Bernardus Rozema is geboren op 30 november 1848 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Willems Dijk is overleden op 9 november 1849 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maike Klaassens N.N. is overleden op 25 april 1852 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sipke Kooi en Derkien VAN Dee zijn getrouwd op 10 juli 1853 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willem Sliphorst is overleden op 7 augustus 1854 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Eltjes Jans Pals is overleden op 26 mei 1856 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marten Simons Clewits is overleden op 19 augustus 1856 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Evert Kooi is geboren op 16 juni 1857 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Petrus DE Bok en Josephina Maria Schreurs zijn getrouwd op 19 mei 1859 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria DE Bok is geboren op 26 februari 1860 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.