Stamboom Bert Truijens » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 83:

Jantje Barelds Dekker is overleden op 10 oktober 1831 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Kroninga en Wija BÖdeker zijn getrouwd op 18 augustus 1836 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Grietje Antonides is geboren op 3 april 1837 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Lucretia Kroninga is geboren op 24 april 1837 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Alexander Frederik, Professor de Savornin Lohman is geboren op 29 mei 1837 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Freerk Teijesz Pals is geboren op 12 september 1837 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Boekholt is geboren op 28 augustus 1842 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Ulot en Geeske Engberts Duursma zijn getrouwd op 23 november 1843 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bote Rinzes Rosema en Hinderika Elizabeth Wilkens zijn getrouwd op 29 september 1844 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Harms Slinger en Hamanna Jacoba Pauwels zijn getrouwd op 13 juni 1847 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.