Stamboom Beemer

Foto van J.G. Beemer

De publicatie Stamboom Beemer is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 94.297 personen. Vanwege privacy zijn 3.405 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit zijn de voorouders van mijn kleinkinderen.
Ik heb voornamelijk genlias gebruikt en gebruik gemaakt van het genalogiebureau in Wijk bij Duurstede. Ook dank aan mijn neef Ton Poulissen die het vroegste gedeelte vond van de familie. Verder ook dank aan Bob van Helten wiens beemerstamboom ik af en toe gebruikt heb om mijn eigen gegevens te controleren. .Verder heel veel dank aan Dirk de Groot , die me heeft geholpen bij de crash van de computer. Ook Heleen Reterink voor de familie Schellart en Guido Schouten voor de Schoutentak.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!