Stamboom Beem

Foto van L.J. Beem
De publicatie Stamboom Beem is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.394 personen. Vanwege privacy zijn 1.133 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 27 januari 2009.


10 jaar onderzoek, waarbij maar een klein deel van de in de aktes voorkomende personen werkelijk familie bleek. De naam Beem kent vele varianten. Over de verste voorvader Caspar Bohne uit roden (Diemelstadt) Duitsland is nog veel onzeker. Dit is dan ook een tussentijdse publicatie en alle informatie die u heeft is bij mij van harte welkom.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!