Stamboom van Beekum

Foto van Richard van Beekum
De publicatie Stamboom van Beekum is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 40.876 personen. Vanwege privacy zijn 2.314 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 december 2021.


Aan deze stamboom ben ik begonnen in 2003.

Deze pagina bevat de gehele stamboom van van Beekum. En in al die jaren heb ik al heel wat verzameld. Niet alleen akten, maar ook objecten wat betrekking heeft op een van Beekum. Deze pagina bevat de gehele stamboom van van Beekum wat openbaar mag zijn en wat mij bekend is, omdat een stamboom nooit af is probeer ik deze zo up-to-date mogelijk te houden. Graag ontvang ik van u aanvullingen of correcties. Nog niet alles is gechecked.

Met uw hulp probeer ik de stamboom zo compleet mogelijk te maken.

Documenten zoals geboortekaarten, overlijdenskaarten, trouwkaarten etc. en foto's zijn zeer welkom. Hier is zeer moeilijk om aan te komen, maar wel een mooie toevoeging aan de stamboom. Ik zal hier discreet mee omgaan en niet openbaar maken.

Kunt u niets vinden wat betrekking heeft op u. Stuur een bericht naar mij en dan kan ik kijken of ik u kan helpen.

Ik hoor graag van u.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!