Stamboom Barendrecht » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 340:

Claes Janse Barendregt is geboren op 29 mei 1676 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Adriana Kameraet (Cammeraet) is geboren op 21 juni 1676 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Claes Janse Barendregt is geboren op 20 maart 1678 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Reijnier (Reijer) Leendertse (van) Barendregt is geboren op 23 oktober 1678 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Michiel Janse (Johannes) Barendrecht en Elisabeth Poortmans zijn getrouwd op 20 april 1680 in Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Francois (Frans) Kameraet (Cammeraet) is geboren op 3 november 1680 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Maijcke Leendertsdr Barendregt is geboren op 16 februari 1681 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Maria Leendertsdr Barendregt is geboren op 16 februari 1681 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Jan Geerits Barendregt is overleden op 12 maart 1681 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Adriaan Kameraet (Cammeraet) is geboren op 17 februari 1683 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.