Stamboom Barendrecht » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 281 - 290 van 340:

Cornelia Monster is geboren op 18 september 1879 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jansje de Vos is geboren op 30 augustus 1882 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Antonie Jacobus Hollemans is geboren op 15 november 1882 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Catharina Eland is geboren op 1 december 1883 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Leonardus Crijnen en Josina Johanna Lint zijn getrouwd op 13 maart 1884 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksregister 1884.

Bekijk suggestie

Cornelis Sep en Johanna Stroop zijn getrouwd op 17 november 1884 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Sep is geboren op 4 mei 1885 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Jacobus Knook is geboren op 4 mei 1886 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Cornelia Neeltje Blokland is geboren op 4 juni 1886 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Machelina Bakker is geboren op 23 april 1887 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.