Stamboom Barendrecht » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 25:

IJken van Bavelgem is overleden op 12 januari 1819 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrigje Vervoorn is overleden op 9 mei 1823 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie(n) Dirkse Versteeg(h) is overleden op 22 februari 1827 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Walrave Tamson is geboren op 4 november 1831 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Kooij en Jenneke de Koning zijn getrouwd op 14 november 1835 in Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jacomina Stam is geboren op 28 juni 1851 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Hendrikus den Ambtman is geboren op 12 oktober 1851 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Govert Willem van Driel is geboren op 14 november 1852 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van Os is geboren op 31 maart 1863 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Tamson is geboren op 21 maart 1878 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.